Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Amerikansk by vurderer å forby dansing på bordet og banning på barer

Hva f***?!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De fleste som har satt sine bein i en bar eller en pub veit at språkbruken utover kvelden kan bli frisk, og at det kan komme ord og fraser som en ikke akkurat lærer på søndagsskolen.

De fleste har akseptert at slik må det være. Men noen prøver å gjøre noe med det. Blant dem er lokalpolitikeren Richard Veit i byen St. Charles i St.- Louis-området i USA, melder nyhetsbyrået AP.

Han vil forby banning i barer og puber, fordi byen har slitt med mye bråk rundt utstedene i de eldste delene av byen. Han vil også forby dansing på bordene, drikkekonkurranser og legge begrensninger på hva slags musikk kan spilles.

Politikerne skal ha fått flere klager på forholdene.

Bareierne er ikke overbegeistret for forslaget.

– Vi har å gjøre med voksne folk her og jeg synes ikke det er byen eller myndighetenes jobb å bestemme om hva vi kan spille eller ikke spille, sier Marc Rousseau, som eier baren R. T. Weilers, til AP.

Politikerne vil avgjøre saken 14. januar.

GOD STEMNING: Det er usikkert på om denne kvinnen på Brazen Head i Dublin banner. Men det er i hvert fall ikke uvanlig med litt krydder i språket på etablissementet hun befinner seg her.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media