Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Amerikansk familie rapper «alle julebrevs mor» og tar nettet med storm

I sine «Xmas jammies».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det startet med en privat «julebrev-video» til nærmeste familie og venner, men familien Holderness' fikk så gode tilbakemeldinger at deres elleville pysjamas-rap nå lever sitt eget liv på nettet.

I deres egne «Xmas jammies» (julepysjamaser) danser mor Kim, far Penn og de to ungene Lola (6) og Penn Charles (4) og rapper om året som har gått.

Som vanlig er innen sjangeren julebrev, er det vekt på de positive opplevelsene, som at mor fullførte triatlon og hadde en filmrolle, mens ungene på hver sin kant har hatt suksess. Men det er også selvironi og glimt i øyet, kanskje spesielt når far i familien, nyhetsanker Penn Holderness, forteller at det ikke blir noen flere barn i familien etter at han «kuttet strengen».

Familien hylles nå for sin uformelle, åpne og rause julevideo, men det er ikke bare tull og tøys. Far Penn har nemlig sagt opp jobben sin i wncn.com for å jobbe sammen med sin kone Kim. De skal nå lage liknende videoer for kunder fra hjemmesida Greenroom. Nettsida er nå ifølge Penn nede på grunn av all oppmerksomheten julevideoen har forårsaket.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!