Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Amerikansk firlingemor drept

Fredag ble den 35 år gamle firlingemoren Sheila Bellush drept i sitt hjem i Sarasota i den amerikanske delstaten Florida mens hennes snart to år gamle firlinger krabbet intetanende rundt i stua.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 13 år gamle datteren til drapsofferet ringte hysterisk nødnummeret til politiet og fortalte om udåden.

  Sheila Bellush hadde flyttet fra Texas til Florida bare en måned tidligere for å slippe unna den lokale kjendisstatusen og mediepresset i hjemstaten.

Bekjent?

Politiet har ingen mistenkte i saken ifølge nyhetsbyrået AP, men etterforskerne mener at firlingemoren kjente drapsofferet siden det ikke var noen tegn til innbrudd på drapsstedet.

  - Det var et forferdelig skue som møtte oss, sier etterforskerne.

  - Særlig fordi fire toåringer krabbet rundt uten å skjønne hva som var skjedd.

Redningsvester

Firlingene, Frankie, Timothy, Joseph og Courtney hadde på seg redningsvester da politiet kom, antagelig fordi de var på vei ut i svømmebassenget i hagen sammen med sin mor like før hun ble drept.

  Datteren til Sheila Bellush fortalte på nødtelefonen at moren var drept ved at noen hadde skåret over strupen på henne.

  Firlingemoren ble sist sett i live da hennes mann, James Bellush, dro på jobb samme dag. Bellush holder seg skjult for offentligheten og ønsker ikke å kommentere drapet på sin kone.

DREPT:</B> Sheila Bellush ... etterlater ektemann og fem barn ...<BR>
Hele Norges coronakart