HAR SPERRET AV STORT OMRÅDE: Britiske myndigheter har sperret av et stort område etter helikopterstyrten. Foto: PA/NTB Scanpix
HAR SPERRET AV STORT OMRÅDE: Britiske myndigheter har sperret av et stort område etter helikopterstyrten. Foto: PA/NTB ScanpixVis mer

Amerikansk militær-helikopter styrtet, fire bekreftet døde

Myndighetene har sperret av et 400 meter stort område.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer er bekreftet omkommet etter at et amerikansk militært helikopter styrtet ved Norfolk-kysten, melder Sky News.

Det amerikanske flyvåpenet har opplyst at det er et av deres Sikorsky Pave Hawk-helikoptre som styrtet i Cley-området under en øvelse.

- Vi kan bekrefte at et av våre HH-60G Pave Hawk-helikoptre var involvert i en hendelse under en øvelse utenfor Cley, skriver RAF Lakenheath på Twitter.

Ifølge Sky News var helikopteret på vei fra RAF-basen i Lakenheath i Suffolk, der det amerikanske flyvåpenet har styrker, ikke langt fra ulykkesstedet.

Myndighetene har sperret av et 400 meter stort område, melder BBC. Det ble først bedt om livbåter, men de ble kalt tilbake da det ble klart at helikopteret hadde styrtet over land.