Amerikansk militærbase i lockdown

Forsøkte å tvinge seg inn på basen.

LOCKDOWN: Den amerikanske militærbasen RAF Mildenhall i England ble stengt mandag, etter det som beskrives som en sikkerhetshendelse. Foto: Chris Radburn/PA File, via AP
LOCKDOWN: Den amerikanske militærbasen RAF Mildenhall i England ble stengt mandag, etter det som beskrives som en sikkerhetshendelse. Foto: Chris Radburn/PA File, via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En amerikansk militærbase i England ble stengt etter en sikkerhetshendelse, skriver SkyNews.

Politiet har arrestert en mann.

Militærbasen RAF Mildenhall, som ligger i Suffolk i England, ble stengt rett etter at hendelsen skjedde, men åpnet igjen kort tid etter.

- Vi er klare over hendelsen ved inngangen til RAF Mildenhall. Suffolk-politiet har forrang, alle spørsmål bør henvises til dem, sier en talsperson for forsvarsdepartementet.

Hendelsen på flybasen involverte et individ i et kjøretøy som forsøkte å tvinge seg gjennom et sjekkpunkt, skriver BBC.

Skudd skal ha blitt avfyrt av amerikansk personell.

Det skal ha oppstått en krangel mellom bilføreren og ansatte ved porten inn til basen. Det er ikke kjent hva krangelen handlet om, hva bilføreren ville eller hvem han er, skriver NTB.

I fjor ble en britiskfødt mann som var tilhenger av IS, dømt til fengsel på livstid for å ha planlagt terrorangrep mot fem amerikanske militærbaser i Storbritannia, deriblant RAF Mildenhall.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer