Amerikansk pastor vil plassere alle homofile i konsentrasjonsleirer

- Mur dem innenfor elektriske gjerder. Gi dem mat og vent til de dør ut, sier den kontroversielle pastoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pastor Charles L. Worley i Providence Road Baptist Church i Maiden i den amerikanske delstaten Nord-Carolina sjokkerte i talen han holdt søndag 13. mai.

Talen ble holdt fire dager etter at president Barack Obama gikk inn for homoekteskap og like etter at velgerne i Nord-Carolina hadde stemt fram en lov som fastslo at ekteskap er mellom mann og kvinne, noe som effektivt forbyr ekteskap mellom homofile.

Worley tok opp det aktuelle temaet i talen sin, men selv hans egen kirke mente det var for sterk kost. Etter først å ha lagt ut talen på sin nettside, ble den seinere trukket. Bloggen «On Knees for Jesus», med det sarkastiske mottoet «A blog dedicated to showing how Christians are making the world a better place», sikret seg imidlertid filmen før kirka rakk å fjerne den.

Videoen ligger øverst i denne saken.

Konsentrasjonsleirer for homofile Worley starter talen med å fortelle menigheten sin at Bibelen er imot homofili, Gud er imot homofili - og han er det samme, før han forteller at han har funnet en løsning på problemet med at det finnes homofile mennesker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer