Amerikansk turist funnet død i koffert på Bali

Dattera (19) og kjæresten (21) pågrepet.

BALI: I denne kofferten fant politiet på Bali kroppen til en kvinnelig amerikansk turist. Dattera og kjæresten hennes er pågrepet i saken. Foto: AFP PHOTO / SONNY TUMBELAKA / NTB scanpix
BALI: I denne kofferten fant politiet på Bali kroppen til en kvinnelig amerikansk turist. Dattera og kjæresten hennes er pågrepet i saken. Foto: AFP PHOTO / SONNY TUMBELAKA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kroppen til en kvinnelig amerikansk turist ble i går funnet i en koffert utenfor et eksklusivt hotell på ferieøya Bali i Indonesia. Kroppen skal ha vært kraftig forslått, og nå er datteren og hennes kjæreste pågrepet, mistenkt for drapet. Det opplyser politiet i dag via nyhetsbyrået AFP.

Kofferten lå i bagasjerommet til en taxi foran et fem-stjernes hotell i det eksklusive Nusa Dua-området på Bali.

Det 62 år gamle kvinnelige offeret skal ha vært halvnaken og hatt en rekke sår på kroppen, noe som ifølge politiet tyder på at hun kjempet for livet til siste slutt.

Kranglet 62-åringen skal ha bodd på hotellet med sin 19 år gamle datter og datterens kjæreste på 21 år, fortalte politisjef Djoko Hari Utomo.

- Mora skal ha bodd sammen med datteren sin i flere dager før kjæresten kom ned og ble med dem, sa Utomo.

Overvåkningskameraer skal vise at mora kranglet med datterens kjæreste i hotellobbyen samme natt drapet skal ha skjedd.

Dagen etter sjekket det unge paret ut av hotellet og sendte en rekke kofferter ned til en ventende taxi. Blant disse var kofferten som inneholdt det 62 år gamle offeret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer