Amerikanske Kurt var i Europa for å feire sølvbryllup. Ble drept i London-terroren

- Familien er sønderknust.

PÅ EUROPATUR: Ekteparet Kurt og Melissa Cochran var i Europa for å feire sølvbryllupet sitt. Nå er Kurt død og Melissa skadd. Foto: Privat
PÅ EUROPATUR: Ekteparet Kurt og Melissa Cochran var i Europa for å feire sølvbryllupet sitt. Nå er Kurt død og Melissa skadd. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kurt Cochran fra Utah i USA er identifisert som det tredje dødsofferet etter gårsdagens terrorangrep i London. Cochran var i Europa for å feire sølvbryllup med kona Melissa, men ble altså kjørt ned på Westminsterbrua.

- Familien er sønderknust over å høre om dødsfallet. Kurt var en god mann og en kjærlig ektemann for vår datter og søster Melissa, skriver familiens talsmann og Cochrans svigerbror Clinton Payne i en erklæring gjengitt på nyhetssida KSL.com.

Mormonfamilie

- Smerten er så hjerteskjærende og rå at den har rystet familien og alle som kjente ham inn i margen. Vi kan ikke sette ord på hvor mye vi vil savne Kurt, skriver søsteren Shantell Payne på Facebook.

Det var en talsmann for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige - mormonkirken - som først bekreftet at Cochran var omkommet i terrorangrepet. Kona Melissas foreldre er mormonmisjonærer i London.

Melissa ble også rammet av terroristen på Westminsterbrua, og pådro seg brudd- og sårskader.

IS tar ansvaret

Det var i går ettermiddag en mann med kniv kjørte inn i folkemengden på Westministerbrua, før han knivstakk den 48-årige politimannen Keith Palmer foran porten til parlamentet. Politimannen døde seinere av skadene.

I tillegg til Cochran ble 43-åringe Aysha Frade drept på brua. Gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet.

Den islamske stat (IS) erklærte tidligere i dag at angrepet ble utført av en av deres «soldater».

TERROR I LONDON: Her løsner London-politiet skudd under terroraksjonen. Video: CNN / Yahoo UK News / Aaron TsangVis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer