- VOLD PÅ ARBEIDSPLASSEN: En immigrasjonsagent er drept og minst en skadd, etter at kolleger åpnet ild mot hverandre i en føderal bygning i California. Foto: REUTERS/ Lori Shepler/SCANPIX
- VOLD PÅ ARBEIDSPLASSEN: En immigrasjonsagent er drept og minst en skadd, etter at kolleger åpnet ild mot hverandre i en føderal bygning i California. Foto: REUTERS/ Lori Shepler/SCANPIXVis mer

Amerikanske sikkerhetsagenter skjøt hverandre

Én drept og én skadd etter at immigrasjonsagent åpnet ild i en føderal bygning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En amerikansk agent ved USAs immigrasjons- og tollmyndighet (ICE) er skutt og drept, etter at han åpnet ild mot en kollega i en føderal bygning i Long Beach, California, sier FBI-talsmann Steven Martinez til Associated Press.

Hendelsen fant sted i ICE-bygningen rundt klokka 17.30, lokal tid, da agenten avfyrte flere skudd mot en kollega. En tredje kollega som brøt inn skjøt og drepte angriperen. Ytterligere detaljer omkring hendelsesforløpet og bakgrunnen for skytingen er ikke kjent.

FBI omtaler dramaet som et tilfelle av vold på arbeidsplassen.

Sykehuset som behandler den skadde sier han ble truffet i overkroppen, og at de «vitale tegnene er positive», ifølge msnbc.com.