Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Amerikanske skolebarn ble lært Obama-sanger

Tilber den amerikanske presidenten i sjokkvideo.

SANG: Her synger skolebarna om president Obama. Foto: Skjermdump
SANG: Her synger skolebarna om president Obama. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Omkring 20 amerikanske skolebarn synger, i en øyevitnevideo som lagt ut på YouTube, sanger fylt med en overvekt av positivt ladet slagord for «Barack Hussein Obama». I videoen feirer de presidenten og det han har fått til.

Ifølge amerikanske FOXNews.com er barna på videoen elever ved B. Bernice barneskole i Burlington i New Jersey i USA. Videoen ble filmet i juni i fjor.

Tekstforfatteren til sangen er ukjent, men FOXNews.com spekulerer i om det kan være en kvinne som blir hørt i begynnelsen av sangen, når hun hjelper en elev som har glemt litt av teksten. Hun kan være en av lærerne ved skolen.

Sangen lovpriser amerikanernes president og feirer «hans flotte planer» og for at han «gjorde landets økonomi bra igjen». Sangen henviser til «Jesus Loves the Little Children», bare at «Jesus» er byttet ut med «Obama».

Skoledistriktet vil ikke kommentere saken, eller bekrefte at filmingen skjedde på skolen i Burlington overfor den amerikanske TV-kanalen.

Se videoen på YouTube her.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling