<strong>NETTHIT:</strong> Fem år gamle Airryns svar etter at en kvinne klaget på moras amming av Adasyn (1 mnd.), har blitt hyllet på sosiale medier. Foto: Privat
NETTHIT: Fem år gamle Airryns svar etter at en kvinne klaget på moras amming av Adasyn (1 mnd.), har blitt hyllet på sosiale medier. Foto: Privat Vis mer

Ammende Erika ble skjelt ut av kvinne på kjøpesenter. Sønnens (5) svar hylles av tusenvis

Sjekk femåringens geniale svar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg delte bare en historie om barna mine. Jeg hadde aldri forventet all denne oppmerksomheten, skriver småbarnsmor Erika Barnes til Dagbladet.

Et innlegg hun delte på Facebook-gruppa «Breastfeeding Mama Talks» tidligere denne uka har nemlig blitt en stor snakkis i sosiale medier.

Det er kanskje ikke så rart, da innlegget handler om det mye omdiskuterte temaet amming, samt en kvikk femårings geniale svar.

Ble skjelt ut Ifølge Barnes' innlegg ble hun nemlig skjelt ut da hun skulle amme sin én måneds gamle datter Adasyn (Addie) i en mathall på et kjøpesenter i USA.

Kentucky-kvinnen hadde også med seg sin fem år gamle sønn Airryn på kjøpesenteret, og de tre bestemte seg for å gå til mathallen da den lille jenta ble sulten.

«Vi setter oss ned for å spise. Addie skal få sin favoritt «boobie delight». Jeg dekker meg til og begynner med å fylle opp magen hennes. Airryn spiser maten sin, da en kvinne går forbi med maten sin og barnet sitt. Hun kikker på meg og himler med øya» skriver Barnes i innlegget.

Men den andre kvinnen, som selv har et lite barn, har ikke gitt seg. Etter hun har satt seg ned ved et bord, går hun bort til Barnes og sier:

«Du vet det er en stol på toalettet for å gjøre det der. Mitt barn trenger ikke å se på at du mater ditt barn mens hun spiser.»

Sønnens geniale svar Ifølge Barnes rekker hun akkurat å begynne å snakke før sønnen hennes bryter inn i samtalen.

«Jeg trenger ikke å se ditt barn spise mens jeg spiser?»

Da svarer den andre kvinnen: «Hun spiser uten å vise noen kroppsdeler».

Femåringen kikker tilbake på jenta og svarer: «Jeg kan se beina hennes, du kan ikke se noe av søstera mi».

Deretter skal den andre kvinnen ha blitt noe fornærmet, og spurte Barnes:

«Lar du alltid sønnen din prate på den måten?».

«Hvordan, sannferdig?»

Kvinnen skal nok en gang ha bedt Erika Barnes om å gå på toalettet, før sønnen fant ut at det hadde gått for langt. Han gikk mot kvinnens bord da hun spurte hva han drev med:

«Jeg skulle hjelpe deg med å ta med din mat på toalettet også. Hvis du synes det er greit at min søster spiser der, er det også greit for deg å spise der» sa sønnen.

Tusenvis støtter Innlegget har siden gått sin seiersgang. Nesten 200 000 har trykket på «liker», og selve innlegget er delt over 39 000 ganger.

«Å, herregud! Det gjorde meg så glad å høre han si det til noen. Han er så smart!» er én av over 11 000 kommentarer under innlegget.

«Bra jobba, unge mann. Flott at du forsvarte din mor og søster på den måten» kommenterer en annen.

De fleste hyller sønnens svar, noe også mora Erika var stolt over.

- Jeg skjønner ikke at folk fortsatt er imot amming, spesielt ikke når sønnen min forstår det. Jeg er overrasket over den enorme støtten, skriver Erika Barnes til Dagbladet. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer