Ammende mor ranet

Parminder Kaur (30) våknet av at en ransmann sto på soverommet og ristet på sønnens sparebøsse. Med kniv truet raneren den ammende kvinnen til å åpne det låste smykkeskrinet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRUET: Den ukjente raneren truet et seks uker gammelt barn og moren med en kniv.

Deretter hoppet han ut av vinduet og løp fra leiligheten på Lofsrud i Oslo. - Jeg hadde lagt meg seint fordi min seks uker gamle sønn, Jaspreet, ikke ville sove. Plutselig våknet jeg og så en fremmed mann på soverommet. Jeg hørte at det var en person til på naborommet, og så armen til en tredje på stua, forteller Parminder Kaur.

Parminder Kaur opplevde alle kvinners skrekk - å bli overfalt på sitt eget soverom. De tre ranerne fikk med seg gullsmykker til en verdi av 14000 kroner og 30000 i kontanter etter ranet, som skjedde ved 05.15-tida natt til i går.

Tredje gang

- Både broren min og min mann kjører drosje. Oppgjøret for cupfinalehelga lå i skapet hjemme, forklarer hun.

Det er ikke første gang familien opplever et innbrudd.
- Dette er tredje gang innbruddstyver og ranere stjeler verdisaker fra oss. Vi har hatt ett innbrudd hvert år de siste tre årene. Jeg har mistanke om at det er de samme gjerningsmennene, sier Bhupinder Singh, Parminders bror.

Også de to foregående gangene stjal tyvene kontanter og smykker. Da kom de seg inn i leiligheten på samme måte.

- Vi bor i andre etasje i en blokk, jeg trodde det var innbruddssikkert, sier Bhupinder.

- Hold kjeft

Den seks uker gamle gutten hadde sovnet ved brystet da ranerne slo til.
- Den ene raneren sa «hold kjeft» og rettet kniven mot meg. Da min eldste sønn på tre år ga lyd fra seg i nabosenga rettet han kniven mot ham også, forteller Parminder. Minstemann på seks uker sov lykkelig uvitende gjennom hele dramaet.

- Det var en fryktelig opplevelse. Jeg jobber som sykepleier og vet at vi kan være utsatt for innbrudd og ran på sykehuset. Men jeg hadde aldri trodd det ville skje hjemme i min egen leilighet. Det er skremmende, sier hun.