Amok med kniv

En mann i 30-årene meldte seg selv etter å ha drept sin egen kone med kniv. Drapet skjedde i ekteparets leilighet på Skårer i Lørenskog i går kveld. Da politiet kom til leiligheten, fant de også en annen kvinnelig slektning med knivskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kvinnelige slektningen er nå innlagt på Sentralsykehuset i Akershus. For den rundt 20 år gamle kona til gjerningsmannen var ikke livet til å redde. Politiet visste i går ingen ting om mannens motiv i det som politiet karakteriserer som en familietragedie.

Foreløpig tyder alt på at knivstikkene er årsaken til at gjerningsmannens kone ble drept.

Siktet

Etter at drapet hadde funnet sted i parets leilighet i 15. etasje i en blokk på Lørenskog, skal gjerningsmannen ha kastet fra seg drapsvåpenet. Kniven havnet på taket av en garasje utenfor blokka hvor drapet skjedde. Deretter gikk gjerningsmannen inn i en kiosk i nærheten av blokka i og ba dem ringe til politiet. Sjokkerte voksne og barn som var ute og lekte ved blokkene på Skårer var i går kveld, ble vitner til at kvinnene ble kjørt bort i ambulanse. Da var allerede gjerningsmannen kjørt bort. Politiet sperret av området rundt blokka like etter at de involverte var blitt kjørt bort, og store ungeflokker ble bedt om å gå hjem til foreldrene sine. Ingen av de rystede naboene Dagbladet snakket med i går kveld kjente til ekteparet og den kvinnelige slektningen.

Ukjent

Mannen ble i går kveld siktet for forsettelig drap, men blir avhørt først i dag. Til dette avhøret trenger politiet tolk.
- Vi fikk inn meldingen klokka 19.33, sier vaktsjef Tor Holte ved Romerike politidistrikt.

Politiet kunne i går kveld ikke si noe om hvem den skadde kvinnen er, men det er klart at alle de involverte er av utenlandsk opprinnelse.