Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Amok med motorsag

KRISTIANSAND (Dagbladet): Den omstridte IT-millionæren Christen Ager-Hansen opplevde at vandaler gikk løs med motorsag på hyttebrygga, på folkemunne kalt «Ager Brygge».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig forlangte Lillesand kommune brygga fjernet fordi Ager-Hansen ikke har søkt om å få sette den opp.

Lensmann Anders Thomassen sier at han aldri har opplevd skadeverk med motorsag før. Han fatter ikke at noen kan gjøre noe slikt.

- Jeg ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng mellom skadeverket og kommunens krav om å fjerne brygga. Foreløpig er dette bare en spekulasjon, sier lensmannen.

Brygga på Lille Lyngholmen øst for Lillesand kan bli kostbar å reparere. Ingen er mistenkt.

- Smålige politikere

Selv ser ikke Ager-Hansen noen sammenheng mellom skadeverket og kommunens nei til å godkjenne brygga.

Derimot er multimillionæren mektig fornærmet og sint på politikerne som ikke vil ettergodkjenne brygga.

- Smålige dobbeltmoralister. Det finnes flere hundre slike brygger både her og ellers langs kysten. Alle må jo ha ei brygge på hytta, freser han.

Hevn mot kommunen

IT-millionæren ble så fornærmet på politikerne i Lillesand at han bestemte seg for å legge sitt planlagte IT-senter til nabokommunen Grimstad.

- Jeg synes synd på politikerne i Lillesand. Når de ikke selv har evner, så gir de seg til å slå ned på andre. Slik dobbeltmoral hindrer utvikling i småbyene, sier en illsint Ager-Hansen.

<B>MOTORSAGMASAKRE:</B> Slik ser brygga til IT-millionær Christen Ager-Hansen ut etter at vandaler gikk løs på den med motorsag.