Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Anbefalte ikke politianmeldelse

PST presiserer at de ikke har anbefalt politianmeldelse av fiskeriminister Per Sandberg.

AVVISER: Fiskeribladets redaktør hevder PST oppfordret ham til å anmelde fiskeriminister Per Sandberg (Frp) etter en nattlig SMS. Det avviser PST på Twitter.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
AVVISER: Fiskeribladets redaktør hevder PST oppfordret ham til å anmelde fiskeriminister Per Sandberg (Frp) etter en nattlig SMS. Det avviser PST på Twitter. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) presiserer i en Twitter-melding at de ikke har anbefalt redaktør Øystein Hage i Fiskeribladet å politianmelde det han har oppfattet som «indirekte trussel om hevn» fra Per Sandberg til politiet.

I meldingen skriver PST at de ikke har anbefalt redaktøren av Fiskeribladet å politianmelde Sandberg.

De skriver: «Vi har henvist redaktøren til lokalt politi, som er rette instans hvis han selv skulle velge å anmelde».

Bakgrunnen er en melding redaktør Øystein Hage fikk fra Sandberg natt til lørdag. Hage stilte først Sandberg spørsmål med bakgrunn i Frp-toppens mye omtalte Iran-besøk.

Framfor å for svare på spørsmålene fra Hage svarer Sandberg med å si at Fiskeribladet produserer konspirasjonsteorier. Han skriver at dette vil slå tilbake på dem:

- Karma vil bite dere bak, vær trygg, skriver Sandberg i meldingen.