André Villa blir lørdagsunderholdning på NRK1

Det ble ramaskrik når NRK sendte tippekampen på lørdags kveld. Nå skal de sende motorsykkelshow med André Villa i spissen.

VIL BLI STOR HJEMME: - Nå er turen kommet for at folk hjemme i Norge kan bli kjent med Freestyle Motocross, sier André Villa. FOTO: Dagbladet
VIL BLI STOR HJEMME: - Nå er turen kommet for at folk hjemme i Norge kan bli kjent med Freestyle Motocross, sier André Villa. FOTO: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske superstjerna i internasjonal motocross, André Villa (28), er mye av årsaken til at NRK velger å satse på en utradisjonell sport som TV-underholdning på lørdager.

NRK kjøpte i går rettighetene til å vise Freestyle Motocross-konkurransen X-Fighters.  

- Dette har aldri før vært vist på norsk riksdekkende TV, sier sportssjef i NRK Rune Haug til Dagbladet.

Fryktløs lørdags-TV Han forteller at mesteparten av sendingene skal sendes direkte på NRK1 og alle konkurransene skjer på lørdags kveld.  

- Hver sending er på 90 minutter og alle arrangement starter klokken 21 på kvelden lokal tid. Premieren er 15. april fra Dubai. Resten av X-Figthers-sendingene blir fra Brasilia, Roma, Madrid, Warszawa og Sydney, sier Haug.

Forventer ikke protester Når X-Fighters går i Europa klaffer dette med norsk tid perfekt. Haug sier at han ikke tror det blir like mye bråk som når tippekampen ble sendt på lørdags kveld.  

-Da var det vår og litt tidligere på kvelden. Det er også mulig vi sender direkte på NRK3 og opptak på hovedkanalen senere på kvelden. Sendingene vil ha norske kommentatorer og muligens egen reporter nede på bakke, sier han.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer