EØS-pengene:

Andrejs Vilks fikk norske skattepenger for å spre russisk løgnpropaganda og høyreekstrem hets

Lærte latviske lærere at EU og Norge forgriper seg på barn.

FIKK NORSKE SKATTEPENGER: Andrejs Vilks fikk norske skattepenger for å spre russisk løgnpropaganda og høyreekstrem hets til latviske lærere. Video: Tomm W. Christiansen og Gunnar Thorenfeldt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIGA I LATVIA (Dagbladet): - Først lærer de å massere barnas kjønnsorgan fra de er ett til tre år. Det er spesielt anbefalt for fedre å ta på vaginaen og klitorisen til deres døtre, sier professor og kriminolog Andrejs Vilks.

Det er 4. desember 2013 og professor Vilks står på scenen i det ærverdige rådhuset i Riga, Latvias hovedstad.

Blant publikum er det flere hundre latviske lærere og offentlig ansatte. De skal lære om likestilling og kjønnspolitikk.

Det er Norge som har finansiert konferansen, som oppgis å skulle «spre kunnskap om god offentlig styring og likestilling».

Arrangørene har fått over 100 000 EØS-kroner fra Norge, Liechtenstein og Island. Men det er ikke godord som blir sagt om Norge og EU fra scenen.

Ifølge foredragsholder Andrej Vilks er Norge et paradis for pedofile.

EU, hevder han, slåss for at pedofili skal bli lovlig.

- Hva skal straffen for seksuelt misbruk av barn være? Bør det være som i Norge, Tyskland og andre europeiske land? Eller bør det være tøffere, spør Vilks fra podiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer