Andreplass i «sinte» sko

I et drøyt minutt ledet Lasse Kjus på Østerrikes Hermann Maier. I mål var han nest best. Og tro det eller -det var ikke gutten det var noe feil med i Beaver Creek. Det var skiskoa hans som var for «sinte».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Jeg har valgt ganske aggressive skisko, sier Lasse Kjus til NTB. -Jeg vet ikke hva som gikk galt, men jeg kjørte saktere i de lettere partiene av løypa. Så nå skal jeg forsøke noen sko som er litt mindre aggressive.

Svaret på skobyttet får han allerede i dagens Super-G. Hermann Maier tok sin 30. verdenscupseier og den tredje for sesongen i går kveld. Han ser ut til å være like umulig denne sesongen som den han avsluttet i mars. Men han føler seg ikke trygg, og årsaken er norsk og åpenbar:

-Lasse Kjus er tilbake, sier Hermann Maier.

Og:

-Han kjører veldig bra på ski.

Fire av fem på pallen

Etter at han mistet verdenscupåpningen i Sölden på grunn av sjukdom har Lasse kjørt fem renn i Nord-Amerika. Han har fire pall-plasseringer og en 10. plass. Og Hermann Maier er den som er minst overrasket. Fordi fjorårets avbrekk har gjort Lasse Kjus toppmotivert og sprengsulten på nye framganger.

-Sjøl om Lasse var syk tror jeg han hadde godt av den sesongen han ikke fikk kjørt, sier Hermann Maier. -Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne tatt et friår sjøl. Men jeg føler meg pigg og det er bra at Lasse er tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer