Andreplass til Christina

Røros-jenta Christina Undhjem (20) ble nummer to i den europeiske finalen i konkurransen «Stjerner i sikte», som ble vist på TV 2 i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På scenen i Amsterdam agerte Christina Whitney Houston og sang hennes «I Will Always Love You». Hun tror plasseringen kan få stor betydning for karrieren hennes, selv om førstepremien - og 390 000 kroner - selvsagt hadde vært enda gjevere.

- Jeg er strålende fornøyd. Andreplassen betyr mye for meg, og jeg begynner å kjenne at jeg for alvor er på vei til noe som kan bli en karriere som profesjonell sanger, sier Christina Undhjem.

For et år siden la hun gamlelandet bak seg, i alle fall for en stund, og begynte på musikklinja ved en folkehøyskole i Danmark. Sammen med to gutter har hun startet bandet You Know Who, og til uka lanseres deres første CD.

- Det meste av musikken og tekstene har vi laget sjøl, men vi har også med en del velkjent stoff. I første omgang dreier det seg om en promoteringsplate. Først seinere, når vi er ferdige i studio, kommer vi med hele resultatet, forteller hun på telefonen fra den lille byen Vig, ikke langt fra København.

- I går ringte de fra plateselskapet MCA og fortalte at plata vår skal lanseres internasjonalt, over store deler av verden. Det er nesten ikke til å tro. Det må jo bety at de har tro på oss, sier Christina.