MELDTE SEG: Etter å ha svart på en Facebook-post hvor han ble etterlyst, ble presset på Andrew Dale Marcum til slutt så stort at han meldte seg for politiet. Skjermdump: Facebook
MELDTE SEG: Etter å ha svart på en Facebook-post hvor han ble etterlyst, ble presset på Andrew Dale Marcum til slutt så stort at han meldte seg for politiet. Skjermdump: FacebookVis mer

Andrew (21) svarte på sin egen etterlysning på Facebook. Det skulle han ikke ha gjort

«Captured».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Butler Countys sheriffkontor i utkanten av Cincinatti, Ohio har begynt å ta i bruk sosiale medier i jakten på folk som er på rømmen fra lovens lange arm.

Men hva som skulle skje etter at de la ut en etterlysning på 21 år gamle Andrew Dale Marcum hadde de neppe sett for seg.

- Kom innom en tur Rømlingen, som var ettersøkt for blant annet ran, innbrudd og overfall, valgte nemlig selv å ta kontakt på sin egen etterlysning.

- Jeg er ikke stresset. Halvparten vet ikke engang hvem jeg er.

Dette fikk igjen politiet til å svare Andrew:

- Dersom du kunne tatt en tur innom sheriff-kontoret hadde det vært flott.

Sheriffen, som tydeligvis har fått sansen for sosiale medier, tok også Twitter i bruk for å få has på Marcum:

- Hei, Andrew Marcum. Vi har ditt nye rom klart, skriver han, sammen med et bilde av en celle.

- Vi nærmer oss deg, Marcum. Snart har du et nytt sted å bo.

Captured Og helt korrekt - bare snaue 36 timer etter at Marcum ble etterlys første gang kom det en ny oppdatering fra sheriff-kontoret. Denne gang med et bilde av Marcum i arresten med teksten "Captured" under.

- Andrew Dale Marcum kommer ikke til å bli å finne på Facebook den nærmeste tiden, fordi det er ikke tilgang på sosiale medier i Butler County-fengselet. Han meldte seg selv for politiet, skriver de.