Andrew (26) ble mishandlet av sjimpanser i Sør-Afrika

De tok tak i beina hans og dro ham under et gjerde.

STUDERTE: Dette udaterte bildet viser Andrew Oberle ved en sjimpanse. For nesten en uke siden ble han angrepet og skamfert av to store hannsjimpanser på instituttet han studerte på i Sør-Afrika. Foto: AP Photo/HelpAndrewOberle/NTBScanpix
STUDERTE: Dette udaterte bildet viser Andrew Oberle ved en sjimpanse. For nesten en uke siden ble han angrepet og skamfert av to store hannsjimpanser på instituttet han studerte på i Sør-Afrika. Foto: AP Photo/HelpAndrewOberle/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske studenten Andre Oberle (26) skulle vise en gruppe rundt på Jane Goodall Institute Chimpanzee Eden i Sør-Afrika, da angrepet skjedde.

26-åringen gikk innenfor ett av de to gjerdene som skiller sjimpansene fra besøkende, og gikk inn i et område man ikke skal oppholde seg i, forteller Eugene Cussons, som er direktør ved instituttet, som ligger utenfor Nelspruit i Sør-Afrika, til ABC News.

Tok tak i beina Mellom de to gjerdene gikk Oberle opp på en stein, som sjimpansene trolig ser på som sitt territorium. Steinen ligger nær det innerste elektriske gjerdet.

Plutselig tok de to store sjimpansene Nikki og Amadeus tak i beina til 26-åringen og dro ham inn under gjerdet, imens 26-åringen kjempet i mot.

Cussons forteller at sjimpansene trolig klarte å komme seg ut gjennom åpningen i gjerdet, som ble skapt av Oberles kropp, som lå halvveis inn i innhengningen.

Slept 30 meter Nikki og Amadeus slepte med seg 26-åringen 30 meter inn i området som vanligvis er åpent for publikum, og fortsatte å angripe.

Cussons fikk melding om angrepet, og skyndet seg til stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer