Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Andrew Morton (2) drept med luftgevær

Mann arrestert i Skottland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En to år gammel skotsk gutt døde etter å ha blitt truffet i hodet av en kule fra et luftgevær. En mann er arrestert i forbindelse med episoden, meldte BBC i dag.

Toåringen Andrew Morton ble straks sendt til sykehus i Glasgow onsdag kveld. Selv om legene gjorde alt de kunne for redde livet hans, døde han av skadene, het det på den britiske rikskringkastingens nettsider.

Ifølge avisen Glasgow Herald skjedde skytingen i Easterhouse-området øst i Glasgow. Etter skyteepisoden ble folk i området, blant dem skolebarn, ransaket av politifolk som lette etter personen som skjøt.

Den 27 år gamle mannen som er arrestert, skal ha avfyrt luftgeværkulen som traff toåringen da han og hans bror var på vei for å kjøpe poteter til familiens middag. Mannen skal framstilles for varetektsfengsling mandag, het det på den britiske rikskringkastingens nettsider.

Omtrent samtidig med at Andrew Morton ble skutt, ble en brannmann også truffet av en kule fra et luftgevær i den samme delen av Glasgow. Den 34 år gamle mannen ble truffet under en utrykning der han og hans kolleger skulle slukke en kjøkkenbrann.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!