Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Angela (23) kjørte utfor 60 meter høy klippe. Ble funnet i live etter ei uke

Overlevde ved å bruke radiatorslangen til å drikke fra en bekk.

FUNNET: Etter en uke ble Angela Hernandez funnet i live. Foto: Monterey County Sheriff's Office / via REUTERS / NTB scanpix
FUNNET: Etter en uke ble Angela Hernandez funnet i live. Foto: Monterey County Sheriff's Office / via REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

5. juli var 23 år gamle Angela Hernandez på vei fra Portland for å besøke familie i de sørlige delene av California.

Rundt klokka 10 på kvelden sendte hun en melding til familien for å fortelle at hun var trøtt og hadde stoppe på en parkeringsplass ved en butikk i Half Moon Bay, der hun planla å overnatte.

Kjørte utfor klippe

Klokka åtte neste morgen fikk familien melding fra henne igjen. Da fortsatte hun kjøreturen. Men etter dette fikk de ikke flere livstegn fra 23-åringen, og alle anropene til hennes mobiltelefon gikk rett til telefonsvareren, skriver CNN.

Det ble igangsatt en stor leteaksjon samme dag. Hernandez er en flittig bruker av sosiale medier, og manglene på oppdateringer der bekymret politiet.

Kraftig tåke gjorde leteaksjonen svært vanskelig, men fredag i forrige uke oppdaget to turgåere vraket til en SUV på bunnen av en klippe i Big Sur, langs Californias kystvei.

Det var Angela Hernandez' bil de hadde funnet.

Angela hadde kjørt av veien og utfor en 60 meter høy klippe. Hun overlevde på mirakuløst vis utforkjøringen, og klarte å komme seg ut av bilen, men der nede ved bunnen av den 60 meter høye klippa, ble hun sittende fast. Hun kom seg ikke opp til veien igjen.

Hun skal ha holdt seg i live ved å bruke radiatorslangen til å drikke fra en liten bekk.

- Var heldig

Hun har forklart til politiet at årsaken til utforkjøringen er at hun svingte unna et dyr på veien, skriver BBC.

Hernandez ble brakt til sykehus, og tilstanden hennes beskrives som bra og stabil, selv om hun ser ut til å ha pådratt seg en hjernerystelse i forbindelse med utforkjøringen.

Talsmann for det lokale politiet, John Thornburg, sier at Hernandez kan prise seg lykkelig over å være i live.

- Vanligvis er det fallet som tar dem, eller sjøen, men hun var heldig og overlevde begge deler, sier Thornburg, ifølge The Guardian.

Angela Hernandez søster, Isabel, sier at Angela vil trenge tid på å komme over hendelsen.

- Dette er veldig traumatisk. Det vil være en langsom prosess å bli bedre, sier Isabel Hernandez, som også ønsker å takke alle som så etter søsteren hennes.

- Dette er den sjuende dagen, og dere hjalp oss gjennom dette. Angela ville ikke klart seg bra uten dere.