Angrep barn med skiftnøkkel

16 til sykehus med hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann stormet i dag inn i en barnehage i Kina og skadet 18 barn og en ansatt med en skiftenøkkel, før han flyktet og forsøkte å ta sitt eget liv, melder AP.

Det var i en barnehage i Foshan, i Guangdong provinsen syd i landet, at angrepet fant sted.

Den psykisk syke mannen i 40-årene rømte så på motorsykkel hjem til seg selv, da en av de ansatte forsøkte å stoppe han.

- Jeg ble skremt av det jeg så, og forsøkte å stoppe han. Han slo meg i hodet med skiftnøkkelen, men jeg sparket han, sier Ouyang Liuxing.

Mannen ble senere ble pågrepet i sitt hjem av politiet. Han ble fraktet til sykehus, ettersom han hadde knivstukket seg selv i magen.

Seksten av barna har fått hodeskader, mens de to andre har fått mindre skader. Alle er sendt til sykehus.

I august 2004 ble et barn drept og 15 skadd, da en sikkerhetsvakt ansatt ved en barnehage i Bejing gikk amok tidlig en morgen.

AMOK I BARNEHAGE: I 2004 gikk en sikkerhetsvakt ansatt på en barnehage i Bejing, amok og skadet 15 barn og tre ansatte. Et barn døde. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/XINHUA
AMOK I BARNEHAGE: I 2004 gikk en sikkerhetsvakt ansatt på en barnehage i Bejing, amok og skadet 15 barn og tre ansatte. Et barn døde. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/XINHUA Vis mer