Angrep datterens mobber

Hans Olav Christiansen følte seg maktesløs da en jentegjeng mobbet og mishandlet datteren på 15 år. Da tålmodigheten tok slutt, la han en av jentene i bakken og ga henne en ørefik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

45-åringen fra Oslo er nå dømt for legemsbeskadigelse mot ei 15 år gammel jente.

- Jeg har overreagert i 15 sekunder av mitt liv, og det angrer jeg på. Likevel blir denne dommen blodig urettferdig, sier Christiansen.

Kranglet om øl

Bakgrunnen for basketaket var en episode på nyttårsaften. Christiansens datter hadde gitt den jevnaldrende jenta penger til å kjøpe øl, men så aldri noe til ølet. Christiansens datter reagerte på at jenta puttet pengene i egen lomme, og ga klar beskjed.

Etter den kvelden skal hun ha blitt utsatt for sterkt press fra jenta og gjengen hennes, som ville ha henne til å be om unnskyldning for at hun hadde sagt ifra.

Første nyttårsdag ble datteren trukket med til en barnehage, der hun ble slått og sparket. 15-åringen var til stede, men skal ikke ha vært aktiv.

Skjulte skadene

Datteren skjulte skadene, og faren oppdaget dem først etter ei uke. Hun hadde da stygge blåmerker på lårene. - Politiet beskrev det som grov, planlagt vold, sier Christiansen. Han anmeldte de fire jentene, og de har alle vedtatt forelegg på 4000- 6000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer