Angrep dørvakt med kniv

Med genseren over ansiktet gikk knivmannen til angrep på dørvakta ved utestedet Club Ibiza i Asker. Tom Vegard Hansen (25) ble i natt kjørt til legevakta med knivskader i kneet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg så at fyren kom gående med ansiktet dekket av genseren. I stedet for å gå inn, kjørte han kniven flere ganger inn i foten min, sier dørvakt Tom Vegard Hansen til Dagbladet :på nettet.

Politiet i Asker jaktet i natt på mannen som forsvant fra stedet like etter knivangrepet i 01-tida. Hundesøket var resultatløst, og ingen var i natt mistenkt for knivstikkingen.

Hansen slapp fra angrepet med et par kuttskader i venstre kne. Den røslige dørvakta tror angrepet skyldes en episode fra forrige helg.

- Jeg måtte være hardhendt da jeg kasta ut en fyr, og han kom med drapstrusler mot meg, sier Hansen.

Han utelukker heller ikke at angrepet kan være bestilt av andre han har bortvist fra utestedet.

Etter å ha kommet seg i sikkerhet innenfor Club Ibiza, kontaktet Hansen politiet. En ambulanse fraktet ham til legevakta i Oslo, hvor kneet ble bandasjert.

- Episoden skremmer meg ikke fra å fortsette som dørvakt. Jeg slipper unna med noen arr og et par uker med stivt kne, sier den tidligere hockeyspilleren til Dagbladet :på nettet.