Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Angrep for å ramme en gruppe

Advokatfullmektig øyenvitne til Blitz-knivstikking.

 SØKTE TILFLUKT:  Politiet prater med involverte i Blitz-angrepet, som har søkt tilflukt et par kvartaler unna. FOTO: SNORRE BRYNE.
SØKTE TILFLUKT: Politiet prater med involverte i Blitz-angrepet, som har søkt tilflukt et par kvartaler unna. FOTO: SNORRE BRYNE. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En advokatfullmektig som jobber med strafferett kom rett fra jobb i Oslo tinghus for å hente bilen som sto parkert rundt hjørnet for Blitz-huset.

- To menn i 20-årene i mørke klær, den ene i t-skjorte og begge med norsk-etnisk utseende kom mot gjengen på åtte-ti personer som sto utenfor Blitz-inngangen.

-Jeg så at begge bar stikkvåpen, og han ene hogg tre-fem-ganger mot blitzerne som løp mot døra. Han traff ikke da, men fortsatte med rundt ti hogg mot de som ikke kom seg inn. Da var det noen som ble truffet og skadd, sier advokatfullmektigen til Dagbladet.

Han vil være anonym. Han er godt kjent i området etter flere års skolegang der.

- Vil ramme en gruppe - Jeg har ikke opplevd slike situasjoner her før. Ut fra min yrkeserfaring var det tydelig at det to mennene var ute etter å ramme en gruppe, ikke en enkeltperson. De ropte noe, uten at jeg hørte hva, sier advokatfullmektigen, som spesielt merket seg at den mest agressive av de to ikke gjorde noen forsøk på å skjule sin identet.

- Han hadde ikke dekket til verken ansiktet eller hodet. Slik han beveget seg bort fra åstedet, tydet det heller på at han søkte oppmerksomhet enn å skjule seg, mener vitnet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling