INGEN ALVORLIG SKADD: En 51 år gammel mann skal ha viftet med pistol og øks i kinosale før han angrep tre persponer med pepperspray. da han forsøkte å flykte bygget ut en bakdør ble han skutt og drept av politiet. Foto: AP / NTB scanpix
INGEN ALVORLIG SKADD: En 51 år gammel mann skal ha viftet med pistol og øks i kinosale før han angrep tre persponer med pepperspray. da han forsøkte å flykte bygget ut en bakdør ble han skutt og drept av politiet. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

Angrep kinogjengere med pepperspray under «Mad Max», ble skutt og drept

51-åring skutt av politiet da han forsøkte å flykte fra kino i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere skudd skal være avfyrt ved en kino i en forstad til Nashville i Tennessee i USA, melder WSMV.com.

Politiet i Nashville melder på Twitter at en mistenkt person skal være død. Ingen andre skal være alvorlig skadd, men tre personer har blitt utsatt for pepperspray og en kan ha fått kuttskader.

WSMV rapporterer at politiet kom i skuddveksling med den antatte gjerningsmannen utenfor kinobygningen og at personen ble skutt og drept på stedet.

Det skal være funnet flere forlatte ryggsekker i området som politiet nå undersøker om har sammenheng med hendelsen.

Nyhetsbyrået AP melder at den antatte gjerningsmannen er 51 år gammel og var bosatt i området for hendelsen. Det som skal ha skjedd er at mannen skal ha viftet med en pitol og en øks under visningen av den siste «Mad Max»-filmen. Han skal ha hatten ryggsekk på magen og hatt på seg munnbind.

Plutselig skal han ha angrepet tre personer med pepperspray og en av dem skal ha blitt angrepet med øks. Mannen ble skutt og drept av politiet da han skal ha forsøkt å flykte ut en bakdør i kinoen, melder AP.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram