Angrep kona med bil og hammer

Først kjørte han på kona som var på flukt i bil. Så slo ektemannen henne ned med en hammer. Familiedramaet utspant seg i Larvik i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LARVIK (Dagbladet): Den 41 år gamle kvinnen er innlagt på sykehus med hodeskader etter dramatikken. Ektemannen ble arrestert like etter bil- og voldsdramaet.

- Han ble pågrepet uten dramatikk. En krangel om skilsmisse skal være bakgrunn for hendelsen, sier skiftleder Terje Angeltveit ved Larvik politistasjon.

Han ledet undersøkelsene på åstedet i går kveld. Politiet foretok omfattende åstedsgranskinger og avhør av beboere i området.

Dramatisk

Klokka 20.10 i går kveld fikk politiet melding om en kollisjon på Nanset i Larvik. Det viste seg snart å være noen annet enn en vanlig trafikkulykke. Kvinnen var på flukt hjemmefra i en Chrysler Voyager da hun ble tatt igjen av ektemannen. Han kom brasende i en Mazda pickup, presset seg forbi og kjørte fronten i hennes bil.

- Han torpederte bilen hennes på midten. Deretter skal hun ha blitt dradd ut og inn i bilen hans. Kvinnen kom seg unna etter at hun skal ha blitt slått med en hammer, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Petter Aronsen.

Politiet ser svært alvorlig på saken, og det ble i går kveld foretatt flere vitneavhør. En nabo som kom kvinnen til unnsetning, forklarte seg for politiet. Naboen som kjenner ekteparet, ønsker ikke å uttale seg til Dagbladet på grunn av nært bekjentskap med dem.

Flyktet fra ektemannen

Den 41 år gamle kvinnen klarte å flykte fra ektemannen og inn i en hage. Det skremte mannen hennes. Han la på flukt i sin delvis ødelagte bil mens kona fikk hjelp og ambulanse ble tilkalt. Kvinnen er lagt inn på sykehus i Larvik med hodeskader.

Ektemannen ble fraktet til sentralarresten i Tønsberg og var i går kveld ikke avhørt. Han er ennå ikke formelt siktet i saken.

Siktede skal ha slått kona si en eller flere ganger i hodet med en hammer. Hammeren er beslaglagt.

- Det gjenstår mye etterforskning i saken. Ektemannen er pågrepet og vil bli avhørt nærmere, sier Aronsen.

TORPEDERT: Kvinnen var på flukt hjemmefra i en Chrysler Voyager da hun ble tatt igjen av ektemannen. Han kom brasende i en Mazda pickup, presset seg forbi kona og kjørte fronten i siden på hennes bil.
KJØRTE PÅ: Ektemannens Mazda pickup ble fraktet bort etter at han kjørte på kona.