Angrep politiet med kniv

Væpnet politi i Oslo måtte først trekke seg tilbake og siden ty til pepperspray.

VRANG: 
Bevæpnet politi pågriper en 28-årig mann som angrep to tjenestemenn med kniv under et bistandsoppdrag på Veitvet i Oslo søndag ettermiddag.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
VRANG: Bevæpnet politi pågriper en 28-årig mann som angrep to tjenestemenn med kniv under et bistandsoppdrag på Veitvet i Oslo søndag ettermiddag. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Væpnet politi i Oslo måtte først trekke seg tilbake og siden ty til pepperspray for å overmanne en 28-årig mann som angrep to tjenestemenn med kniv under et bistandsoppdrag søndag ettermiddag.

Politiet var blitt tilkalt av en kvinne som måtte ha bistand for å komme seg inn i 28-åringens leilighet på Kalbakken i Oslo for å hente noen eiendeler. Da de ringte på hos 28-åringen kom han de to tjenestemennene og kvinnen i møte med en kniv.

- Det skjedde ganske brått og var uventet. Patruljen og kvinnen måtte trekke seg tilbake fra stedet. Mannen stakk siden fra politiet, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad til NTB.

Politifolkene fikk tillatelse til å bevæpne seg og returnerte til området. Da de fant 28-åringen ble han overmannet ved hjelp av pepperspray og pågrepet.

- Nå er han kjørt inn i bakgården her og det vil videre bli avgjort hva som skal skje med ham, sier Ølstad.

(©NTB)