Angrep sovende mann med saltsyre

Den svenske kvinnen skal ha helt saltsyre i skrittet, det ene øyet og ned i svelget til sin mannlige samboer. Nå er hun tiltalt for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 44 år gamle mannen fra Uppsala ligger fortsatt på sykehus, en måned etter det groteske overfallet. I tillegg til de ytre skadene har han og fått skader i magesekken, lungene og milten. Store deler av tiden har han blitt holdt kunstig i søvne.

- Han kommer til å få men for livet, dette er ett usedvanlig stygt tilfelle, sier en kilde i politiet til den svenske avisen Aftonbladet.

Mannens yngre kvinnelige samboer har forklart til politiet at hun og mannen kom sent hjem fra en fest den natten overfallet skjedde. Han gikk rett og la seg, mens hun gikk til badet i etasjen over. Plutselig skal hun ha hørt badedøren bli låst fra utsiden. Etter en stund kom hun seg ut ved hjelp av en pinsett. Når hun kom ned i etasjen under fant hun sin mann stygt skadet.

Nå tror ikke politiet lenger på kvinnens historie. De finner ingen spor etter noen ukjent gjerningsmann, og har tatt ut tiltale.