Angrepet av misfornøyde kunder

Utstyrt med jernstang, motorsag og slegge kom far og sønn for å angripe verkstedeieren som hadde lakkert bilen deres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blindet av blod fra panna måtte verkstedeier Dag-Øivind Kassem finne seg i å bli rundjult av de misfornøyde kundene lørdag, ifølge Hamar Arbeiderblad.

Nå er far og sønn fra Follo siktet for grovt ran og legemsbeskadigelse. Ifølge HA fremstilles de to i dag for varetektsfengsling i Hedmarken forhørsrett.

Historien startet med at en av de siktede hadde bilen sin hos Kassem for hellakkering.

Jernstang traff hodet

- De var ikke fornøyd med arbeidet og det ble avtalt at han skulle levere bilen tilbake hos meg på nytt 10. april. Jeg hadde tatt på meg å lakkere bilen en gang til, sier Kassem til HA.

Ifølge verkstedinnehaveren dukket aldri kunden opp 10. april. I stedet oppsøkte han verkstedet lørdag ettermiddag sammen med sin sønn, sterkt bevæpnet.

- Bilen hadde de ikke med seg. I stedet for å gi meg mulighet til å gjøre jobben på nytt, ville de ha tilbake de 15.000 kronene som jeg hadde tatt i betaling for jobben, sier Kassem.

Ifølge innehaveren selv ble han angrepet med en teleskop-jernstang med en kule i enden da han nektet å utbetale pengene.

- De hadde også med seg motorsag og slegge, men dette ble ikke brukt annet enn til å true med, sier politiadjutant Barbro Marie Røkenes i Hamar politidistrikt til HA.

Kassem sier til avisa at han ble slått og sparket av Follo-mennene, i tillegg til at jernstanga traff hodet og kneet hans.

Politiadjutant Barbro Marie Røkenes sier ifølge at siktelsen mot de to er så alvorlig at den i seg selv kvalifiserer til varetektsfengsling.