Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Angrepet av personer fra Blitz-miljøet

Store politistyrker jaktet i kveld på rundt 30 personer fra Blitz-miljøet, som skal ha angrepet flere av gjestene på en kafe i Bøler senter i Oslo ved 19.30-tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politistyrker fra Oslo politidistrikt søkte i kveld i området mellom Skullerud og Østensjøvannet i Oslo.

To personer ble sendt til legevakten med sår- og kuttskader etter slagsmålet. Flere andre personer som besøkte kafeen skal også være lettere fysisk skadet.

Politiet vet foreløpig ikke om personer fra de høyreekstreme-miljøer var tilstede da slagsmålet brøt ut.

Operativ uteleder Ivar Løland ved Oslo politidistrikt, sier at personene fra Blitz-miljøet gikk rett inn på kafeen og angrep flere av gjestene med slag og tåregass.

- De kom med t-banen til Bøler, gikk rett til kafeen der de begynt å slå vilt om seg. Både eldre og yngre personer var til stede i kafeen, sier Løland.

Personene politiet jakter på skal også ha stjålet jakker, penger og mobiltelefoner fra flere gjester.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling