Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Angrepet med hammer, balltre og kniv på skole i Oslo

En 17-årig gutt er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i ryggen.

GJENGSLAGSMÅL: En mann var knivstukket i ryggen og ved bevissthet. En annen var blitt slått i hodet med hammer. Her blir en av de skadde ført bort av ambulansepersonell og en politimann. Foto: Frank H. Evensen
GJENGSLAGSMÅL: En mann var knivstukket i ryggen og ved bevissthet. En annen var blitt slått i hodet med hammer. Her blir en av de skadde ført bort av ambulansepersonell og en politimann. Foto: Frank H. Evensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om slagsmålet ved Tokerud skole i Groruddalen ved 20.30-tiden i går.

- Politiet ankom stedet etter kort tid sammen med ambulanse og ambulansehelikopter, forteller operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrikt.

Ifølge vitner på stedet skal en svart BMW med tre menn ha kommet til skolen, der en stor gjeng med ungdommer i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene var samlet.

Til sammen skal det ha vært mer enn 10 personer innblandet i saken, melder NTB. To skadde ble innlagt på Ullevål.

Kjørte på
- En svart BMW hadde kjørt inn i en annen bil på Tokerud skole. Ut av BMW'en kom tre menn, muligens en vietnameser og to pakistanere. De begynte å løpe etter tre av ungdommene som oppholdt seg utenfor skolen, opplyser operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrikt overfor Dagbladet.

Ungdommene forsøkte å løpe fra mennene, men ble raskt innhentet. Deretter ble de angrepet med balltre, hammer og kniv.

- En 17 år gammel gutt ble stukket i ryggen med kniv. Han ble alvorlig skadd og blir operert på Ullevål sykehus. En annen ble slått i hodet med en hammer, mens en tredje ble slått med balltre, sier  Børve til NTB.

Før de tre gjerningsmennene forsvant i sin BMW, skal de også ha knust rutene på bilen til ungdommene.

Avhør Politiet ser svært alvorlig på episoden. I lmorges leter de etter tre mistenkte,  navngitte personer.

- Vi har besluttet pågripelse, men har ikke funnet dem enda, opplyser Oddleif Sveinungsen vaktleder ved Sentralvakta i Oslo til Dagbladet.

Den svarte BMW-en som de tre forsvant i heller ikke funnet enda.

Foreløpig er det for tidlig å si om ungdommene eller de tre i bilen tilhører et spesielt miljø, men de fleste skal være hjemmehørende i Groruddalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media