Angrer ikke på bryllupsfargene

Märtha Louise og Ari Behn forsvarte i dag valget av sjokkrosa og mintgrønn. Samtidig er brudesvenn og brudepikers navn offentliggjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De mye omtalte fargene er Märtha og Aris valg, og det står de fortsatt inne for, til tross for en del oppstuss.

I dag forsvarte de to valget av bryllupsfarger i et intervju med P4.

Mye kritikk

Flere designere har kritisert fargekombinasjonen som skal dominere når prinsesse Märtha og Ari Behn gifter seg 24. mai.

Karakteristikker som 'østeuropeisk konfekteske' og 'barbie-bryllup' er brukt. Prinsesse Märtha og Ari Behn bryr seg ikke. De bare ler av dem som kritiserer designprogrammet og sier det er både morsomt og stilfullt.

- Gøy med oppstyr

- Det er veldig gøy at to farger får så mye oppstyr, men vi liker jo sterke farger, sier de to i et intervju med P4.

- Taket på Nidarosdomen er i nærheten av den mintgrønne fargen. Og en av salene i Stiftsgaarden er jo sjokkrosa. Det er sammenhengen. De to husene binder bryllupet sammen, så fargevalget var nøye gjennomtenkt.

- Vi er litt eksplosive som personer begge to, avslørte prinsessen.

-På godt og vondt, tilføyde den kommende ektemannen, som vi snart får se eksplodere i lykke i Trondheim.

Nevøen til Ari brudesvenn

En brudesvenn og tre brudepiker skal følge prinsesse Märtha Louise og Ari Behn til alteret. Blant dem er brudgommens nevø og prinsesse Astrids barnebarn.

Ari Behns nevø Ask Andreas Bjørshol Grønsund (8) får æren av å være brudesvenn sammen med tre brudepiker som alle er i slekt med brudeparet, opplyser Slottet i en pressemelding.

Brudepikene er tvillingsøstrene Betina og Emilie Swanstrøm og Madeleine Ferner Johansen, alle ni år gamle.

Madeleine Ferner Johansen er barnebarn av prinsesse Astrid. Hennes foreldre er prinsesse Astrids eldste datter Cathrine Ferner Johansen og hennes mann Arild Johansen. Madeleine bor på Nesøya i Asker og er elev ved Nesøya skole, melder NTB.

Tvillingsøstrene Betina og Emilie Swanstrøm er døtre av dronning Sonjas nevø, Dag Swanstrøm og hans kone Anne Karine Swanstrøm. Jentene bor i Oslo og går på Vinderen skole.

Ari Behns nevø Ask Andreas er sønn av Anja Bjørshol og Are Grønsund. Han bor i Moss hvor han går på Ramberg skole.

SKARPE FARGER:</B> Har fått sterk kritikk. Dette heftet som informerer om designprogrammet prydes av hovedfargene mint og rosa.
BARBIESTIL? Hva synes du om fargene? <a href=http://debatt.dagbladet.no/debatt/discussion.html?board_id=2000317554>Si din mening!</a>