- Angrer ingenting

Han har sittet 13 år i fengsel og vært tiltalt for torpedovirksomhet og drap. Men Ralph «Sonny» Barger (62) angrer ikke på noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå selger HA-gründeren grillsauser og nøkkelringer over internett. Han reiser også verden rundt og lanserer selvbiografien sin, «Hell's Angel». I dag var han i Oslo.

- Det er en store ære å få ham til Norge. Sonny er en slags blanding av Elvis og kong Olav, sier Hell's Angels-medlem Morten «Diesel» Dahl.

Dahl står bak den norske utgaven av boka «Hell's Angel» som omhandler det noe kontroversielle livet til 62-årige Barger. Boka går ikke av veien for å beskrive villskapen, volden og mytene rundt MC-gjengen i detalj.

- Angrer ingenting

- Jeg angrer ingenting, bortsett fra at jeg begynte å røyke, sier Barger, som etter 30 år med Camel uten filter måtte opereres for kreft i strupen i 1983. Siden har han måttet puste gjennom et hull i halsen.

- Resten ville jeg gjøre på nytt. Jeg har lyst til å gjøre det på nytt, smiler legenden med et rulleblad ingen lovlydige misunner han.

Av egne meritter viser MC-mannen blant annet til en episode hvor han brakk fingrene på personene som stjal MC'en hans.

- Nå kommer de aldri til å stjele en motorsykkel igjen, sier 62-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer