Angrer på at han kalte Storberget en «politisk tosk»

- Men «Komiske Knut» må han tåle, sier Jan Arild Ellingsen (Frp).

KRYDDER: - Språket er en del av krydderet. Da Odd Einar Dørum var justisminister brukte også Storberget en hard språkbruk. Dørum har faktisk siden ment jeg har vært for snill mot Storberget, forteller Frps Jan Arild Ellingsen. Foto: ALEKSANDER NORDAHL
KRYDDER: - Språket er en del av krydderet. Da Odd Einar Dørum var justisminister brukte også Storberget en hard språkbruk. Dørum har faktisk siden ment jeg har vært for snill mot Storberget, forteller Frps Jan Arild Ellingsen. Foto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I ettermiddag ble det kjent at justisminister Knut Storberget er sykmeldt i to uker. Begrunnelsen er en fysisk reaksjon på tung arbeidsbelastning over tid.Det har blåst kraftig rundt justsiminester Knut Storberget de to siste månedene. Den bitre lønnstriden med politiet, blasfemi-debatten og hijab-striden er noen av sakene der justisministeren har fått hard kritikk.

Justis- og politiministeren er blant annet blitt kalt tosk, en stakkar, en sprett og komiske-Knut av politi og opposisjon.

- AngrerFrps justispolitiske talsperson, Jan Arild Ellingsen, angrer på at han kalte Storberget «en politisk tosk» fredag for en uke siden. - Det var i overkant og jeg sendte ham en tekstmelding hvor jeg beklaget språkbruken, sier Ellingsen. Han beklager ikke at han kalte Storberget for «Komiske-Knut». - Jeg tror Knut evner å skille mellom rollen som politiker og det personlige forholdet. Når jeg debatterer med Knut er det på vegne av mine velgere. Akkurat som har representerer sine, sier Ellingsen. Han tror den politiske debatten hadde blitt kjedelig uten et fargerikt språk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer