Trump-familien:

Angriper med konspirasjoner og pedofili

Mens pappa Donald Trump bruker en konspirasjonsteori til å kreve at Joe Biden og Barack Obama fengsles, antyder én sønn at Biden er pedofil, mens en annen sønn hevder at coronapandemien bare er et triks fra Demokratene.

ANGRIPER: Donald Trump junior (t.v.), USAs president Donald Trump og Eric Trump gikk i helgen til voldsomme angrep på demokratenes presidentkandidat Joe Biden og tidligere president Barack Obama. Foto: REUTERS/Jim Young
ANGRIPER: Donald Trump junior (t.v.), USAs president Donald Trump og Eric Trump gikk i helgen til voldsomme angrep på demokratenes presidentkandidat Joe Biden og tidligere president Barack Obama. Foto: REUTERS/Jim Young Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): USAs president, Donald Trump, sparer ikke på kruttet. Han er selv hardt kritisert fra mange hold for håndteringen av coronapandemien.

USA har soleklart flest registrerte tilfeller med mer enn 1,5 millioner og flest dødsfall med nær 90 000 døde. Det skjedde etter at Trump hadde vært president i over tre år. Likevel forsøker Trump å gå til angrep på forgjengeren Barack Obama og Demokratenes antatte presidentkandidat, Joe Biden.

50 år i fengsel

I et intervju med Fox Business søndag hevder Trump at både Biden og Obama burde fengsles for sin innblanding i saken mot Michael Flynn. Flynn var Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver i kort tid før han fikk sparken.

- Det var den største politiske forbrytelsen i vårt lands historie. Dersom jeg var demokrat i stedet for republikaner, tror jeg alle hadde vært i fengsel for lenge siden, og jeg snakker om fengselsstraffer på 50 år, sier Trump i et intervju med TV-kanalen.

Flynn har innrømmet to ganger at han løy til FBI om kontakt han hadde med russiske myndigheter. Nå forsøker Trump å beskrive Flynn som en helt, mens det er Biden og Obama som bør fengsles. Nylig besluttet også Trumps justisdepartement å droppe saken mot Flynn, noe Obama beskrev som et alvorlig angrep på rettsstaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer