TOK GREP: Taela Davis fra Melbourne i Australia, ga seg ikke uten kamp etter å ha blitt overfalt bakfra. Ifølge henne var det overgrepsmannen i saken som nå etterforskes, som fikk mest vondt. Her viser hun fram et lite arr hun fikk etter basketaket. Foto: Privat
TOK GREP: Taela Davis fra Melbourne i Australia, ga seg ikke uten kamp etter å ha blitt overfalt bakfra. Ifølge henne var det overgrepsmannen i saken som nå etterforskes, som fikk mest vondt. Her viser hun fram et lite arr hun fikk etter basketaket. Foto: PrivatVis mer

Angriperen fikk Taela i bakken og forsøkte å rive av henne toppen. Han ante ikke at hun har svart belte i karate

- Han fikk garantert mer vondt enn meg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 25 år gamle Taela Davis fra Melbourne i Australia fikk seg en ordentlig sjokkopplevelse tidligere denne måneden da hun tok en ettermiddagstur.

Hun hørte på høy musikk med hodetelefoner og ante ikke hva som kom til å skje.

Plutselig hoppet en mann på Davis, uten at hun hørte det. Ifølge Herald Sun fikk angriperen dratt Davis i bakken, snudd henne over på ryggen før han forsøkte å dra av henne overdelen. Det han ikke visste, er at 25-åringen har svart belte i karate.

- Han har det mer vondt enn meg - Selv om jeg i dag er gul og blå, kom jeg unna med bare to knekte ribbein, hjernerystelse og noen skikkelige blåmerker.

- Jeg kan imidlertid garantere at det var jeg som vant, ettersom jeg garantert må ha brukket nesa og ribbeina hans, mens ballene hans trolig både er blå og svarte. Jeg tror han har det ganske mye mer vondt enn meg, skriver hun på sin egen Facebook-vegg etter angrepet.

Saken er viden omtalt i australske medier, og 25-åringen forteller selv om opplevelsen.

Yesterday was one of the most surreal days of my life, I got jumped/ attacked when I was walking around my estate where...

Posted by Taela J-ade on Saturday, May 9, 2015

- Da han fikk meg i bakken, tenke jeg: «Dette skal ikke skje med meg, og jeg skal ikke bli en del av statistikken» forteller hun til nettstedet 3aw.

- Jeg slo ham i ansiktet so fort jeg kunne. Da begynte han å blø. Deretter kneet jeg ham i magen og ribbeina, før jeg skallet ham, sier Davis til nettstedet 9news.

Mens jenta bokstavelig talt ga overgriperen deng, kom det en annen mann til, og angriperen stakk av.

- Jeg vil takke den snille personen som hjalp meg. Jeg vet at mange ikke ville gjort det. Jeg er også glad for at jeg ga deg en god latter da du kom rundt hjørnet og så en liten jente banke opp en fullvoksen mann, skriver hun på Facebook.

Karatemester Ifølge 9news beskrives angriperen som en mann seint i 20-åra eller tidlig 30-åra, og politiet etterforsker saken.

Taela selv takker karatebakgrunnen for at hun klarte å forsvare seg. Ifølge Herald Sun har hun nemlig både svart belte i den japanske kampsporten, og hun ble nummer fire i juniorverdensmesterskapet i 2007. Da var det fullt mulig for den australske kvinnen på drøyt 50 kilo å banke den fullvoksne mannen.

- De fleste av vennene mine vet hvor mye jeg oppfordrer alle jenter til å kunne selvforsvar, og i går vet jeg at karaten reddet livet mitt og gjorde en forferdelig situasjon langt mindre verre enn den kunne ha blitt, skriver hun.

- Få jentene deres til å lære selvforsvar eller kampsport. Du vil ikke angre, skriver hun.