Angst og duster i England

Dennis Bergkamp har angst, Sol Campbell tilbys jorda mens Cardiff har dustetøffe supportere. Og hva synes jenter om David Seaman?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DENNIS BERGKAMP har som kjent angst for å fly og han blir derfor ikke brukt spesielt mye når Arsenal spiller Europacup. Men Dennis ble forarget da han fikk beskjed om at han ikke fil lov til å bruke tog og bil for å komme seg til Lyon. Arsenal skal ut i en viktig kamp mot Bayern München i Champions League og det er ventet at manager Arsene Wenger vil ha med seg hollenderen per stasjonsvogn. Det kan Gunners trenger hvis de skal knuse tyskerne og komme seg videre.

SOL CAMPBELL og Tottenham holder fortsatt på med kontraktsprat. Det har får tabloiden The Mirror til å bruke tittelen...«Spurs offer Earth to Sol». Hva sier språkets fyrste, herr Verb Vinje til dette?

MOHAMMED AL FAYEDer klar til å bruke mer penger på Fulham, klubben har lenge slitt med å få lov av de lokale myndighetene til å bygge ut Craven Cottage, men nå er dette i boks. 30 000 sitteplasser i første omgang og Harrods-eieren står ved sine ord... «Fulham skal bli Sør-Englands Manchester United».

GORDON BANKS var god for lenge siden, nå sier den tidligere storkeeperen at David Seaman og David James er for gamle til å vokte Englands mål. Banks mener Nigel Martyn er målmannen, hva mener våre kvinnelige lesere?

STAN COLLYMORE har sagt at han gir seg mens han er på bunnen. I Bakrommet kan opplyse at Stan startet som trainee hos Wolves, gikk derfra til Crystal Palace (1991-92) så til Southend, Nottingham Forest, Liverpool, Aston Villa, Leicester, Bradford og sist noen få kamper for spanske Real Oviedo. Stan hadde alt inne, men så gikk det galt. Trist, men Colly skal vite at han til sammen har kostet engelske klubber 241 millioner norske kroner.

CARDIFF har dustetøffe fans, vi fikk en e-post fra en norsk student i byen nylig. Han var sjokkert etter å ha vært på kamp der. Slåssing og bråk overalt. Og der skal det altså arrangeres FA-cupfinale.

JESPER BLOMQUIST har ikke hatt spesielt suksess hos Manchester United, kanskje han må flytte til Briskeby for å bli frisk i sine svenske poter.

ZINEDINE ZIDANE er ikke en fotballspiller som bare bruker tid og tellerskritt på å snakke med kontofonen, den franske storspilleren er nå utpekt til å være «goodwill ambassadør» for FN. Bra Zine, bra.

NILS ARNE som barneombud og husk å fore oppdretts-Mini!