Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Anker drosjedrapet i Nittedal

De to 23-åringen som i april ble dømt for drapet på drosjesjåfør Thomas Knutsen, må belage seg på en ny runde i retten. Riksadvokaten anker dommen, som lød på ti års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten mener at de to 23-åringene drepte Thomas Knutsen med overlegg, men Nedre Romerike herredsrett kom til at drapet var forsettlig. Dommen ble avsagt med dissens.

Fagdommeren mente drapet var utført med overlegg, mens de to legdommerne som utgjorde flertallet mente det var forsettlig. Nå vil Riksadvokaten anke skyldspørsmålet, melder NRK.

Den ene 23-åringen vil også anke saken. Han ble dømt for såkalt psykisk medvirkning til drap, og fikk både ti års fengsel og ti års sikring.

Han erkjenner straffskyld for uaktsomt drap, men hevder han aldri mente å drepe Knutsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling