Ghislaine Maxwell

Anklages for nakenmassasje

En kvinne anklager Ghislaine Maxwell for å ha massert henne naken da hun bare var 16 år gammel. Det skal ha skjedd på ranchen til den pedofilidømte, avdøde forretningsmannen Jeffrey Epstein.

SAMMEN: Tiltalte Ghislaine Maxwell gir den nå avdøde finansmannen Jeffrey Epstein en fotmassasje om bord på et privatfly. Bildet ble lagt fram i retten av aktoratet for å illustrere forholdet mellom de to. Foto: U.S. Attorney's Office/Handout
SAMMEN: Tiltalte Ghislaine Maxwell gir den nå avdøde finansmannen Jeffrey Epstein en fotmassasje om bord på et privatfly. Bildet ble lagt fram i retten av aktoratet for å illustrere forholdet mellom de to. Foto: U.S. Attorney's Office/Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Aktoratet i New York gjorde seg fredag ferdig med å legge fram saken mot den tidligere sosietetskvinnen fra Storbritannia.

Maxwell har sittet i varetekt i 16 måneder i Metropolitan Detention Center i New York. 59-åringen er tiltalt for menneskehandel, etter å angivelig ha hjulpet avdøde Jeffrey Epstein med sexhandel og overgrep mot mindreårige, ved å rekruttere og «groome» disse jentene. Blir hun dømt, risikerer hun opp til 80 år i fengsel.

De siste ukene har flere anklagere og andre vitner beskrevet et svært nært forhold mellom Maxwell og Epstein.

Fredag fortalte en av de kvinnelige anklagerne om hvordan Maxwell presset henne til å kle seg naken og få en massasje da hun bare var 16 år gammel i 1996.

Dro på kino

Det skal ha skjedd på ranchen til Epstein i New Mexico. Dagen etter massasjen, skal Epstein ha krabbet inn i senga hennes fordi han «ville kose», ifølge kvinnen.

Hun traff Epstein for første gang i hjemmet hans i New York seint i 1995 fordi søsteren hennes jobbet som kunstmaler for ham.

Epstein skal både ha kjøpet flybilletten hennes til New York og sagt at han var interessert i å betale for utdanningen hennes. Første kveld dro de for å se musikalen «Phantom of the Opera».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer