Mistenkte vaksinekonspirasjon:

Anklages for trippeldrap

Trodde at broren, som var farmasøyt, hadde «drept folk med covid-sprøyta», ifølge rettsdokumenter.

FARMASØYT: Mannen var overbevist om at myndighetene forgiftet folk med coronavaksinen. Nå anklages han for å ha drept sin egen bror, fordi han var farmasøyt og satte coronavaksiner på folk. ILLUSTRASJONSFOTO: Shutterstock
FARMASØYT: Mannen var overbevist om at myndighetene forgiftet folk med coronavaksinen. Nå anklages han for å ha drept sin egen bror, fordi han var farmasøyt og satte coronavaksiner på folk. ILLUSTRASJONSFOTO: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.39% Første dose: 79.00%

En mann fra Maryland, USA, er blitt arrestert og mistenkt for å ha drept sin bror (58), sin svigersøster (57) og en 83 år gammel kvinne.

Motivet til drapene skal ha vært at mannen var overbevist om at hans bror, som var farmasøyt, forgiftet mennesker med coronavaksinen.

Det går fram av rettsdokumentene, ifølge NBC.

Den 46 år gamle mannen ble arrestert i Davis, West Virginia, fredag 1. oktober, etter å ha vært på rømmen i to dager. Han ble funnet mens han kjørte rundt i en rød Corvette som skal ha tilhørt den drepte broren hans.

Skutt til døde

Broren og svigersøstra ble funnet skutt til døde i sitt hjem i Ellicott City nær Baltimore i Maryland, mens den 83 år gamle kvinnen ble funnet død kvelden før, mer enn 160 kilometer unna.

Delstatspolitiet i West Virginia mener at mannen er koblet til alle de tre drapene, ifølge den amerikanske TV-kanalen WBOY.

Etter å angivelig skulle ha skutt sin egen bror og svigersøster, skal mannen ha stjålet brorens røde Corvette og kjørt av gårde.

Han skal deretter ha stoppet langs veien hos en ikke navngitt person for å fylle på bensin, går det fram av rettsdokumentene.

CORONASYK: Anette Pedersen (34) har vært syk siden hun ble smittet av corona i mars 2020. I september hadde hun fortsatt store problemer med å snakke. Video: Anette Pedersen / Dagbladet TV. Reporter: Christian Roth Christensen Vis mer

Trodde vaksinen var gift

Til denne personen skal 46-åringen ha fortalt at broren hans hadde «drept folk med covid-sprøyta».

Ifølge arrestasjonsdokumentene skal mannen ha sagt til sin mor at han ville konfrontere sin bror om det at han var overbevist om at myndighetene forgiftet folk med vaksinen.

Han skal ha sagt følgende om sin bror: «Han vet noe».

Mannen er nå anklaget for drap og biltyveri. Han sitter fengslet i Allegany County, Maryland, og får ikke mulighet til å slippe ut mot kausjon. Han hadde ikke fått tildelt advokat onsdag kveld.

Det er ikke kjent om mannen har tatt stilling til anklagene ennå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer