Anklaget for drap på mora - funnet død

Sean Flynn var anklaget for å ha drept mora, Louise Tiffney, for 19 år siden. Nå er han død.

FORSVANT: Louise Tiffney forsvant etter å ha forlatt hjemmet sitt i Dean Path, Edinburgh, i mai 2002. Levningene hennes ble funnet i 2017. Foto: Police Scotland/PA
FORSVANT: Louise Tiffney forsvant etter å ha forlatt hjemmet sitt i Dean Path, Edinburgh, i mai 2002. Levningene hennes ble funnet i 2017. Foto: Police Scotland/PA Vis mer
Publisert

I 2002 mistet Sean Flynn (37) mora si, Louise Tiffney, da hun plutselig forsvant under mistenkelige omstendigheter.

Midt i tragedien for 19 år siden ble Flynn selv etterforsket i saken. Han nektet for å ha noe med moras forsvinning å gjøre.

Ifølge Sky News prøvde den gjenværende familien i årevis å lokalisere savnede Tiffney, men resultatene uteble fra de vedvarende søkene.

Siktet 15 år seinere

I 2017 ble det gjort et gjennombrudd i saken, da liket hennes ble funnet i Gosford House, et skogsområde nordøst for den skotske byen Edinburgh.

Sønnen Sean Flynn, som var 22 år gammel da hans mor forsvant, havnet igjen i politiets søkelys. Kort tid etter funnet ble han siktet for drapet på mora.

I siktelsen står det at sønnen skal ha kjørt mora ut til et avsidesliggende område, hvor han kvittet seg med liket.

KRONISK: Hans Amund Solberg er rammet av den såkalte "selvmordssykdommen". Smertene ligger konstant på 10 av 10. Foto/redigering: Morten Rakke Vis mer

Dødsbeskjeden

Forrige uke skulle Flynn møte i retten i Livingston i Skottland, tiltalt for ugjerningen. 37-åringen møtte ikke opp.

Fredag kom nyheten om at Flynn ikke dukket opp i retten fordi han befant seg i Spania, ute av stand til å komme seg til Skottland.

Han hadde tatt sitt eget liv.

- Alle tap av menneskeliv er en tragedie. Sean Flynns pårørende er informert, og har ingen kommentar om saken, sier Flynns advokat Aamer Anwar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer