Ankom i skuddsikker vest

Siktede for stavangerranet fremstilles for fengsling nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): De to personene som er siktet for medvirkning til grovt ran med døden til følge i Stavanger fremstilles for varetektsfengsling nå. Det føres to separate rettsmøter.

Klokken 14:37 ankom den siktede 47-åringen. Han beskyttet seg under et ullteppe og var kledd i treningsbukse og skuddsikker vest. Han ble geleidet av seks eller syv politimenn. De fleste var bevæpnet og utstyrt med skuddsikre vester. Saken starter nå i rettssal 1 i Stavanger Tinghus.

Den andre siktede som er 29 år vil fremstilles i en separat sak senere i dag.

Begge de to pågrepne ble fraktet til Stavanger under ekstreme sikkerhetstiltak sent i går kveld. Begge har via sine advokater nektet for å ha noe med ranet å gjøre. Begge er knyttet til sikkerhetsutstyrsbutikken Spy Shop i Oslo.

Fengslingsmøtet holdes nå for lukkede dører. Pressen har ikke adgang. Det er Ingrid Tjørom som er aktor i saken.

Dagbladet.no er på stedet og følger fengslingen.

RANSJAKT: En stor politistyrke jaktet på gjerningsmennene. Tungt bevæpnede politimenn gjennomsøkte Sørmarka utenfor Stavanger - et turområde hvor fluktbilene ble dumpet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer