Anleggsarbeidere fant død mann i rør ved Operaen

Politiet etterforsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person er funnet død i Bjørvika i Oslo. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall og har sperret av området.

Politiet opplyser at den døde ble funnet inne i et rør. Funnstedet ligger på anleggsområdet for det nye Munchmuseet, vis-à-vis Operaen.

- Vi fikk melding klokka 12.00 om at det var funnet en død person på anleggsområdet til Veidekke i nærheten av Operaen, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Omstendighetene er uavklart, derfor anses dødsfallet som mistenkelig, sier operasjonsleder.

Innsatsleder Svein Arild Jørundland opplyser at det var anleggsarbeidere som fant den døde, som er en mannsperson. I 14-tida jobber politiets etterforskere på funnstedet, og liket er ennå ikke fjernet.

- Vi har snakket med alle vitner som vi har kontroll på. Nå venter vi på at kriminalteknikere skal ankomme for å gjennomføre undersøkelser, sier Jørundland.

I 15.40-tida har politiet, med hjelp av brannvesenet, fått ut den avdøde. De måtte bruke skjærebrenner for å få ut liket, som i 16-tida er fraktet bort.Politiet har så langt ikke informasjon om identiteten til den avdøde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer