Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Anmelder ambulansesjåførene

Ali Farah og Mari Kohinoor Nordberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ali Farah og hans samboer Mari Kohinoor Nordberg anmelder de to ambulansesjåførene som forlot Ali i Sofienbergparken i fjor sommer for tjenesteforsømmelse.

Statens helsetilsyn slo i forrige uke fast at de to ambulansesjåførene ikke kom med rasistiske uttalelser, og at de dermed unngår tiltale.

Det er nå klart at Ali Farah og hans samboer Mari Kohinoor Nordberg politianmelder de to ambulansesjåførene for grov uforstand i tjenesten, melder TV 2.

- Vi skrev denne anmeldelsen allerede i sommer, men den ble av en eller annen grunn først registrert denne uka. De to sjåførene er anmeldt for tjenesteforsømmelse, sier Nordberg til NTB.

Hun ønsker påtale, og mener at de begge burde få en fengselsstraff og bot etter hendelsen i fjor sommer, da de forlot Ali Farah i Sofienbergparken til tross for at han hadde store skader etter å ha blitt slått ned.

- Jeg vil at de skal forklare seg for retten med vitner. De har forlatt en person hjelpeløs, og burde få en straff, sier Nordberg.

NTB

ANMELDER: Ali Farah og samboeren Mari Koohinor Nordberg anmelder ambulansesjåførene for tjenesteforsømmelse. FOTO: Torbjørn Grønning/Dagbladet
ANMELDER: Ali Farah og samboeren Mari Koohinor Nordberg anmelder ambulansesjåførene for tjenesteforsømmelse. FOTO: Torbjørn Grønning/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media