Anmelder meklerkontoret

Selgerne av eiendommen i Asker, Rolv Sjølshagen og Ada Lindboe, har politianmeldt Aktiv Eiendomsmegling i Frognerveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakgrunnen for anmeldelsen er at meklerforretningen ennå ikke har utbetalt hele beløpet fra salget av Båstad Terrasse 18. Meklerforretningen har forklart tilbakeholdelsen av pengene med at det er en tvist mellom kjøperen og ekteparet om dekning av utgifter rundt handelen.

Familiens advokat, Jens Skøyen, har reagert på at det eldre ekteparet ikke har fått alle pengene sine.

- Mekler hevder han har fått selgers samtykke til å holde tilbake beløpet, noe ekteparet benekter. Vi har ikke fått noe skriftlig som dokumenterer det mekler hevder og vurderer å gå til Kredittilsynet med saken, sier Skøyen.

Også han har stusset kraftig over hvordan handelen med familieeiendommen i Asker ble gjennomført.

- Det første jeg spurte meg om var: «Hvorfor ble ikke eiendommen lagt ut for salg i det åpne markedet?». Det er helt åpenbart at dette kunne hatt betydning for den prisen som ble oppnådd, forteller Skøyen.

Når han får gjengitt lydbåndopptaket av den oppsiktsvekkende samtalen mellom mekler Frank Gjesdal og den potensielle kjøperen, Johnny Halvorsen, reagerer advokaten:

- Dette vil vi selvsagt kreve å få et svar på, sier han.

Advokat Per Danielsen representerer Aktiv Eiendomsmegling og kommenterer anmeldelsen slik:

- Den inneholder påstander som er så alvorlige at de ikke kan gjengis i Dagbladet uten at avisa samtidig kan risikere å komme i ansvar.

Danielsen viser til at den manglende betalingen er en tvist mellom kjøper og selger som meklerkontoret ikke har noen rolle i.

<B>BRUKT:</B> Ada Lindboe og Rolv Sjølshagen ante ingenting om spillet som foregikk bak dere rygg.