Anmeldt for Tønne-lekkasje

Advokatfirmaet BA-HR i Oslo har anmeldt en av sine ansatte til Økokrim. Vedkommende er mistenkt for å ha lekket fortrolig informasjon om Tore Tønnes økonomi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ansatte, som arbeider i administrasjonen, har vært utestengt fra BA-HRs lokaler på Aker Brygge siden forrige uke, skriver Dagens Næringsliv.

Dagbladet brakte i forrige uke opplysningene om at tidligere statsråd Tore Tønne hadde mottatt 1, 5 millioner kroner i honorar fra Kjell Inge Røkke samtidig som han hadde hevet etterlønn som statsråd. Senere kom opplysningene om at Tønne hadde lånt penger av Røkke.

Opplysningene stammet fra advokatfirmaet BA-HR, og ledelsen i firmaet mener at en bestemt person hadde lekket til avisen.

Advokat Anders Eckhoff, partner i BA-HR sier at dokumentene som var gjengitt i Dagbladet ikke kan ha kommet ut uten at en bestemt person har bidratt. Denne personen er derfor politianmeldt.

Etter det Dagens Næringsliv forstår har den anmeldte i en tid hatt en personalkonflikt gående med BA-HR. Dette vil Eckhoff ikke kommentere.

(NTB)