Anmeldte eksmannen for drapstrusler og fikk voldsalarm for en uke siden

I dag ble småbarnsmoren meid ned av eksen, rett foran politiet.

FLIRER: Mens kvinnen føres inn i ambulansen, står 29-åringen (t.v) og flirer. I bakgrunnen står bilen han brukte til å meie ned sin eks. Foto: Tom Østhus / Dagbladet
FLIRER: Mens kvinnen føres inn i ambulansen, står 29-åringen (t.v) og flirer. I bakgrunnen står bilen han brukte til å meie ned sin eks. Foto: Tom Østhus / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): 18. mai anmeldte den 27 år gamle småbarnsmoren eksmannen for drapstrusler hos politiet i Trondheim.

Hun skal over lengre tid ha følt seg truet av eksamboeren (29) som hun har et lite barn med. Paret skilte lag i sluttet av 2007, men etter det Dagbladet kjenner til skal kvinnen ha levd under konstante trusler over flere år.

Fikk voldsalarm av politietDa hun selv valgte å anmelde saken for nøyaktig en uke siden, ble drapstruslene oppfattet som så alvorlige at politiet utstyrte kvinnen med voldsalarm.

Det hjalp lite da ekssamboeren i dag oppdaget kvinnen gående på fortauet langs Byåsenveien på Munkvoll i Trondheim. Meid ned foran mange vitnerMed en parkert politipatrulje og en rekke andre forbipasserende som sjokkerte vitner, vrengte han bilen over i motgående kjørefelt, inn på fortauet, og regelrett meide ned eksen før ferden stanset i en jordvoll.

- Våre politifolk, som var like ved, ser kvinnen springe ned gangveien skrikende. Hun blir truffet i det hun forsøker å kaste seg i grøften. Bilen følger etter ut i grøften og inn i jordvollen, forteller krimvaktleder Finn Sagmyr i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet. Gliste etter pågripelsenKvinnen skal ha blitt slengt flere meter over panseret på bilen og inn i krattskogen. Hun var ved bevisshet hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer